Rock of 80s… igen!

Under hösten gjorde jag Rock of 80s-turnén. Vi åkte land och rike runt och fyllde arenor som Globen, Scandinavium och Malmö Arena. Nu har vi precis flyttat in showen till Trägårn i Göteborg. En del ändringar har gjorts för att anpassa showen till krog, och några artister har bytts ut. Showen är precis lika fartfylld och den är packad med rockiga hits från 80-talet. Klicka här för mer info!Rof80s-the show

När Rock of 80s slutar i april så har jag någon veckas ledighet innan förberedelserna inför sommarens Diggiloo drar igång. Klicka här för mer info om Diggiloo!

© 2016 Fotograf Anna-Lena Ahlström

Jag är så glad och lycklig över mitt jobb! Att jag har lyxen att få jobba med något jag älskar och att få möta så härliga och glada människor i publiken varje kväll. Tack och åter tack alla som kommer och tittar på oss.

Kram / Jessica

heldmgm

Rock of 80’s

Hej på er!

Nu är vi ungefär halvvägs igenom Rock of 80’s-turnén, och jag måste säga att hela den här upplevelsen överträffar alla min förväntningar. Musiken, kollegorna, de stora arenorna och… PUBLIKEN!! Herregud, vilken publik vi har haft.

Känslan när drygt 9.000 personer ställer sig upp i Scandinavium i Göteborg och sjunger med… den känslan är helt obeskrivlig. Och det verkar inte spela någon roll var vi kommer, upplevelsen är densamma. Jag är så tacksam för att få vara med om det här!

Bilden nedan är från vår spelning i Helsingborg i lördags den 15/10, och den är tagen av Niklas Lydeen.jessica-rof80s

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack och åter tack alla ni som kommer och tittar på oss.

Rock on! Kramar, Jessica

heldmgm

Intensiv höst :)

Förra hösten bestämde jag mig för att börja blogga lite försiktigt här på min hemsida… Det har tagit lite tid, men nu är mitt andra inlägg här… jag vet, ett inlägg per år är kanske inte optimalt. Jag ska försöka bli något mer frekvent.

Sedan sist har jag så klart hunnit med en himla massa olika saker. Här kommer en summering i korthet. Julturnén ”Min Jul” december 2015, krogshowen ”Svenska Hits” våren 2016 och Diggiloo hela sommaren 2016. Så, nu är ni uppdaterade :)

Precis just nu har vi haft premiär för Rock of 80’s-turnén. FANTASTISKT ROLIGT! Flera av de andra som är med (Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis, Per Andersson, Kee Marcello m. fl.) var med i musikalen Rock of Ages, men min roll är ny i den här turnérande versionen. Här är jag i logen och gör jag mig redo som Sue-Ellen Mean Machine… Här en recension från premiären!

jezz-rockof80s

I nästan samma sekund som Rock of 80’s är slut så drar nästa turné igång. Jag och Magnus Carlsson ska ut på julturnén Christmas Night. Vi åker runt och sprider julstämning från Luleå till Malmö, med premiär i Sundsvall den 24/11. Magnus gör turnén för fjärde året i rad, och jag är med för tredje gången. Alla andra år har det varit tre artister, men i år är det bara jag och Magnus, plus bandet. Jag älskar att jobba med Magnus, och ser verkligen fram emot att komma iväg och möta publiken i vårt fantastiska land.

Apropå Magnus förresten… Precis i början av sommaren spelade vi in ett nytt TV-program, Gissa Låten. Vi hade väldigt kul den dagen, och jag hade äran att tävla ihop med fantastiska Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Programmet finns att se här!

Tack för att ni tittade in, och som sagt… Jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen framöver :)

Kram, Jessica

 

 

heldmgm

Ny blogg!

Jag har länge gått och funderat fram och tillbaka över om jag kanske skulle börja blogga. Nu är det så att jag inte alltid tycker att jag har så himla mycket att säga. Inte så att det skulle fylla en blogg så som bloggar brukar fyllas med ord och bilder… Inte varje dag i alla fall, och inte nödvändigtvis med sånt som är intressant för andra att läsa. Jag har själv insett att om jag skulle ha en blogg skulle den inte uppdateras med nya bilder och inlägg flera gånger per dygn. Jag har liksom inte det behovet… eller snarare, jag tror inte att andra har behovet av att veta vad jag exempelvis äter till frukost, eller vad jag har på mig när jag kör min son till skolan. Eller vad han har på sig.

Men ibland… ibland känner jag att jag har saker på hjärtat som jag vill tala om. Som jag vill att folk som är intresserade ska få veta. Det kan nog vara lite vad som helst… olika saker. Olika viktiga eller mindre viktiga saker. Det kommer när det kommer, och det blir vad det blir.

Med det sagt, HÄR ÄR MIN BLOGG!

Välkomna :) / Jessica

hanna@heldmanagement.se